Wie wordt de beste thuisbakker 2023?

Een berichtje van het Oranjecomité.

Want op donderdag 27 april a.s. viert Doornenburg ’10 jaar Koningsdag’. Tijdens deze feestelijke dag organiseert het Oranjecomité de wedstrijd ‘Heel Doornenburg Bakt’. Wie wordt de beste duo thuisbakker van Doornenburg?

“Het idee is simpel. Ben je creatief met bakken of zegt men dat jij de mooiste en lekkerste taarten bakt? Ga dan aan de slag! Alle thuisbakkers van Doornenburg worden uitgedaagd om hun bakkunsten te tonen. De thuisbakkers dienen in duo’s deel te nemen. Bijvoorkeur in de relatie van ouder – kind, of grootouder – kleinkind. Zij gaan dan onderling de strijd aan met andere thuisbakkers”, aldus het comité.

Het bakken vindt thuis plaats. Op Koningsdag om 15.00 uur dienen de baksels aanwezig te zijn op het plein voor het Schuttersgebouw. Een deskundige jury bepaalt welk duo er met de felbegeerde prijs naar huis gaat.

Voor deelname is vooraf aanmelden verplicht! Meld je nu al aan via koningsdag@indoornenburg.nl

Kijk voor meer info op www.indoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*