Succesvolle Top2000 concerten sluiten 2022 feestelijk af

En er waren natuurlijk eind vorig jaar de traditionele Top2000 concerten in het Ontmoetingscentrum.

Op 28, 29 en 30 december kon héél feestvierend Doornenburg terecht in het durpshuus. Tenminste… als er in de voorverkoop een ticket was gekocht natuurlijk. En die zijn – ook traditiegetrouw – jaarlijks óók snel uitverkocht.

Want de bar van het OoCéé kan maar een beperkt aantal bezoekers herbergen. En dus is er een maximum aan het aantal gesteld in verband met capaciteit maar ook met veiligheid. Bovendien zijn Top2000 feestjes écht leuk als de zaal goed gevuld is. 

Ook 2022 was geen uitzondering op de regel, en dus werd er drie avonden lang gefeest en gezongen en werd enthousiast meegedaan aan de popquiz. Happie snappie was in voldoende mate aanwezig en de karaoke microfoon werd gretig benut door de vele aanwezigen terwijl de Doornenburgse Top2000 band de sterren van de hemel speelde en bijna (ongeveer…) de hele Top2000 ten gehore bracht.

Gelukkig hebben we de foto’s nog…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*