Het Grote SOD/Zonnebluumkes Kerstfeest 2022

Vorige week organiseerden stichting Ouderen Doornenburg (SOD) en de Zonnebloem Doornenburg een groots Kerstfeest voor onze ouwere jongeren van Doornenburg.

En uiteraard was het een groot succes want een slordige 80 senioren genoten van een middag boordevol mooie kerstverhalen en prachtige muziek. Na afloop werd door de gastvrouwen van het Ontmoetingscentrum een heerlijke broodmaaltijd met soep geserveerd zodat iedereen met een dikke buuk noar huus toe ging. 

Met de kerstbijeenkomst sloten SOD en de Zonnebloem een gezellig jaar af voor de senioren, en de organisatie wilde ook nog èkkes “de vrijwilligers, het O.C . en een ieder die een bijdrage geleverd heeft hartelijk danken voor de waardevolle ondersteuning”. Bij deze!

bron foto’s:  Stichting Ouderen Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*