Filmhuis Doornenburg opent met ’the Wife’

Nu onze maatschappij weer wat meer adem kan halen door de coronaversoepelingen komt er ook weer meer leven ient durp.

Zo beleeft het Filmhuis Doornenburg op vrijdag 29 oktober dan eindelijk haar première avond. Die werd in februari 2019 vakkundig gefileerd door de COVID19 uitbraak waardoor de al gedrukte posters, flyers en toegangskaartjes voor Jan met de Korte Achternaam op de balie bleven liggen.

Zelf zegt de filmcommissie het volgende: “Het is alweer anderhalf jaar geleden dat het bestuur van het Ontmoetingscentrum Doornenburg samen met de Bibliotheek Gelderland Zuid een groep enthousiaste filmliefhebbers vroeg om regelmatige publieke filmvertoningen in Doornenburg te gaan verzorgen. “Filmhuis Doornenburg” werd geboren.

In het Ontmoetingscentrum werd een zaal ingericht en speciale apparatuur voor beeld en geluid werd aangeschaft. De opzet is om in een huiselijke sfeer in eigen dorp met een hapje en drankje in een niet zo grote zaal met max. 30 personen samen naar een kwaliteitsfilm te kijken. Daarna is -voor wie dat wil- nog ruim gelegenheid om na te praten in de bar van het Ontmoetingscentrum  Net voor de start kwam het Coronavirus roet in het eten gooien, maar nu kunnen  we gelukkig uiteindelijk toch de deuren van “Filmhuis Doornenburg” open doen“.

Met ‘The Wife‘ haalt de in het Ontmoetingscentrum zetelende club een kwaliteitsfilm in huis met acteurs Jonathan Pryce en Glenn Close, waarbij de laatstgenoemde de Golden Globe 2019 in de wacht sleepte voor Beste Actrice.

Zin in een leuke film met happie snappie en aangenaam gezelschap?  Reserveer dan tickets via het Ontmoetingscentrum: tel. 0481-421490. En voor diegenen die nog niet overtuigd zijn staat helemaal onderaan dit bericht de trailer. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*