Laatste avondopenstelling fort Pááándere met Alain Bruyere

Op donderdag 30 september is de laatste zomer avondopenstelling van dit jaar van fort Pááándere. Een seizoen dat sfeervol wordt afgesloten met de heerlijke muziek van Alain Bruyere!

** PERSBERICHT **

Deze zomer loopt bijna op zijn einde. Voor het fort was een gedenkwaardige zomer met veel blije en verwonderde bezoekers, vrij entree met de Museumkaart én het toegevoegd zijn aan het Unesco Werelderfgoed samen met de hele Hollandse Waterlinie! Wij zijn er trots op!

Daarom willen we deze zomerperiode afsluiten met een sfeervolle lange openstelling op donderdag 30 september van 11.00-21.00 uur! Met als extra: heerlijke muziek van Alain Bruyere tussen 19.00-21.00 uur.

Chansons
Alain, is al 40 jaar woonachtig in Nederland. Met zijn charmante accent “verraadt” hij direct zijn Franse afkomst. Het zal u dan ook niet verbazen dat Alain die avond veel heerlijk Franse chansons ten gehore gaat brengen. U kan hierbij denken aan chansons van Charles Aznavour, Michel Fugain en Michel Delpech. Ook liederen van George Moustaki en covers van o.a. Cat Stevens staan op zijn repertoire.
Alain heeft regelmatig opgetreden op kleinschalige locaties en bij exposities. Hij is verheugd dat hij bij ons kan optreden! De locatie sluit volgens hem perfect aan bij zijn muziek.
Wij zijn ervan overtuigd dat deze avond voor velen herinneringen zullen terugbrengen aan mooie, lange heerlijke vakantie zomeravonden in de jaren ‘70!

Tickets, prijzen, coronamaatregelen
Wij hanteren donderdag 30 september drie tijdsloten. U kunt via onze website een ticket reserveren. Voor museumkaarthouders is de toegang gratis.
Wij hanteren de geldende corona maatregelen.
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.fortpannerden.eu/evenementen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*