SWL en Willem: kerstkoken voor weinig

Stichting Welzijn Lingewaard en Willem Cornelissen bewijzen dat budgetkoken voor €2,50 per persoon een heerlijke maaltijd kan opleveren

** PERSBERICHT **


Kerst in het vizier en lekker koken met minimale kosten? Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) vertoont vanaf nu weer elke week een nieuw filmpje budgetkoken met chefkok Willem Cornelissen. Terug van weggeweest dus en kijken en meesmullen voor het scherm!

Heb jij inspiratie of een idee hebt voor een lekker, gezond recept met minimale kosten? Stuur dit dan gauw door naar Willem. Want wie weet win jij dan een verzorgde driegangenmaaltijd voor twee personen tijdens ons gezamenlijke kerstmaal op 22 december!

Willem kookt elke week een lekkere en gevarieerde maaltijd voor maar €2,50 per persoon. De filmpjes van Budgetkoken waren in 2021 een groot succes en werden vaak bekeken. Genoeg redenen dus om opnieuw een serie te starten.

Waar?

Via Youtube en Facebook 

Wanneer?

Altijd te zien, elke week een nieuw filmpje (met een kerstpauze)

We zien je reactie graag terug! Mail jouw reactie of recept vóór 17 december aan Willem (w.cornelissen@swlingewaard.nl). Wie weet gaat hij dan jouw recept bereiden! En word je misschien uitgenodigd voor een overheerlijk kerstmenu.

Vergeet ook niet om SWL te liken op de Facebookpagina.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*