Oktober = Beweegtestmaand 2023!

Ontdek de Beweegtestmaand 2023: Start je Actieve Leven in Oktober!

senior macht sport in der gruppe

** PERSBERICHT **

 

Beste inwoners van Lingewaard, We hebben geweldig nieuws voor jou!

In oktober brengen we een gloednieuwe ervaring rechtstreeks naar jou toe – de Beweegtestmaand 2023!
Dit evenement wordt georganiseerd door enthousiaste fysiotherapeuten, sportcoaches en HAN studenten we kunnen niet wachten om jou mee te nemen op deze opwindende reis naar een gezonder en actiever leven.

Wat kun je verwachten tijdens de Beweegtestmaand?
Diverse Beweegtesten: Samen met onze partners in fysiotherapie- en oefentherapiepraktijken, hebben we een reeks testen voorbereid om o.a. je fysieke kracht en balans te meten. Wat deze tests precies inhouden, houden we nog even als verrassing!

Professionele Begeleiding: Wist je dat er zoveel meer te ontdekken valt tijdens je wekelijkse wandelingen? Onze professionele trainers, waaronder Powerwalk Huissen en de Loopgroep, zullen je laten zien hoe je je wandelingen kunt optimaliseren voor maximale voordelen. Maar we zijn er ook voor degenen die nieuwsgierig zijn naar racketsporten en andere leuke spellen!

Kies Jouw Datum: We begrijpen dat iedereen zijn eigen agenda heeft. Daarom hebben we vier verschillende datums waaruit je kunt kiezen: Gendt op 7 oktober, Bemmel op 14 oktober, Huissen op 21 oktober, en Angeren op 28 oktober.

Nu al aanmelden?
Het is makkelijk! We nodigen je persoonlijk uit om deel te nemen, dus als je in Lingewaard woont en niet kunt wachten om je in te schrijven, stuur dan snel een mailtje naar info@lingewaardinbeweging.nl. Vermeld hierin:
• je naam
• geboortedatum
• je gewenste datum/locatie te vermelden. (zie: “kies jouw datum”)
• Wil je de bevestiging per brief ontvangen stuur dan ook je adresgegevens mee (woonplaats, postcode, straat + huisnummer)

Wat staat er nog meer te gebeuren?
Houd je brievenbus en je e-mail goed in de gaten, want we zullen binnenkort meer informatie met je delen.

Namens Fysiotherapiepraktijken WEDOCARE, TOPSEREEN, de Gemeente Lingewaard en Sportservice Lingewaard, wensen we je nu alvast ontzettend veel plezier! Ongeacht je huidige bewegingsniveau, wij nodigen jou van harte uit om met ons mee te doen en samen op weg te gaan naar een actiever en gezonder leven.

Laten we bewegen, ontdekken, en samen plezier hebben in oktober!?

senior macht sport in der gruppe

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*