Steungroep ouders als kind verslaafd is

** PERSBERICHT **

ls een kind een verslaving heeft, heeft dat ook grote gevolgen voor de rest van het gezin.

Toch ervaren ouders vaak veel onbegrip en oordelen vanuit de omgeving. Zij hebben het gevoel er met niemand over te kunnen praten. Om die reden organiseert Stichting Welzijn Lingewaard bijeenkomsten voor ouders van kinderen met een verslaving.

Bij de Steungroep vinden ouders herkenning, erkenning en steun Ouders kunnen hun ervaringen delen, of horen hoe andere ouders omgaan met het verslavingsgedrag van hun kind. Bij de Steungroep hebben de ouders de ruimte om ook eens aan zichzelf te denken. Waarschijnlijk hebben ze zichzelf al heel lang weggecijferd.

De Steungroep vindt plaats op 8 en 15 september 2022, van 20.00 tot 22.00 uur op Cuperstraat 9 in Bemmel. Twee moeders die zelf ervaring hebben met een kind met een verslaving begeleiden de bijeenkomsten.

Voor vragen en aanmelding kunnen ouders terecht bij gezinsondersteung@swlingewaard.nl, telefoon 06 139 665 41

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*