Doornenburgse editie ‘Masked Singer’ groot succes voor muziekvereniging

Afgelopen weekend vond het zomerconcert van prachtharmonie St. Caecilia plaats onder de noemer “Masked Singer – Summer Edition”.

Een groots opgezet muziek en zangspektakel in de Martinuskerk aan de Pááánderseweg met plaats voor veel humor en interactie met het publiek, en natuurlijk gepresenteerd door niemand minder dan entertainer Rick Bouwman.

Maar liefst vier (4!) gemaskerde artiesten traden op waarvan het publiek EN een deskundige jury moesten raden wie wie was. Natuurlijk bevonden zich achter de maskers ‘bekende Doornenburgers’.

Het enthousiaste publiek had een prachtige avond boordevol vermaak, ook dankzij de prestaties van dansvereniging Mixed Moves die voor een afwisselend programma zorgden.

Uiteindelijk werden de Masked Singers ‘onthuld’ en kwamen de snuutjes tevoorschijn van durpelingen Toon Niels (de Vrolijke Paradijsvogel), Annemiek van der Woerdt (Fanfare Kip), Thea van Duren (Funky Frog) en Leonie Kuiper (Disco Monkey)!

Een mooi initiatief van de muziekvereniging die hopelijk een jaarlijks vervolg krijgt. Maar dan natuurlijk met andere snuutjes!

bron foto’s:  facebook harmonie

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*