Durpse schrijver Twan Lentjes levert tweede boek af

Dat tijdens de coronajaren Doornenburgers niet hebben stilgezeten blijkt wel uit het zojuist verschenen boek “Twee knaken en een dakpan”.

Durpeling Twan Lentjes presenteert – zo’n zeven jaar na het succes van zijn eerste verhalenbundel Springend hert met schoenpoets – zijn tweede boek. Geen kinderboek maar een bonte verzameling komische verhalen uit het alledaagse leven.

Èkkes schooljuffen over Twan? Hou je vast:

“Twan Lentjes werd eenenvijftig jaar geleden geboren in Huissen, maar woont al bijna vijftien jaar met zijn vrouw en zonen in het pittoreske Doornenburg. In het dagelijkse leven is hij werkzaam bij een firma dat zich bezighoudt met het ontwerpen van (afval)waterzuiveringen. Als groot liefhebber van humoristische verhalen (lekker ouwehoeren), heeft hij met dit boek wederom een poging gedaan om hiermee zijn bijdrage aan dit genre te leveren”.

Interesse? Boek bestellen? Kan HIERO

Genre: Verhalen
Omvang: A5
ISBN: 978-94-645-0690-7
Aantal pagina’s: 210
Prijs: € 21,50
incl. verwerk- en verzendkosten naar Nederland en België


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*