Instrumentenfonds schenkt harmonie nei-jje baritonsax

Nog méér nei-js van prachtharmonie St. Caecilia!

Want tijdens de drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst van de muzikanten werden niet alleen jubilarissen gehuldigd of een Kapelaan Walter Trofee uitgereikt. De vereniging ontving namelijk een fonkelnei-jje baritonsaxofoon van het Instrumentenfonds.

Voorzitter Bud Joosten dankte de muziekvereniging voor alle grootse muzikale evenementen die afgelopen jaren plaats vonden. Concerten als ‘Maestro’ en ‘Masked Singers’ van het harmonieorkest en ‘Tempel of Boem’ door de slagwerkgroep hebben inmiddels een behoorlijke reputatie opgebouwd in Doornenburg en omgeving.

“Doornenburg loopt warm voor ‘ons St.Caecilia’ en doneert gul in het envelopje van onze verjaardagactie zoals wij die bij de inwoners wekelijks ophalen” zo memoreerde de fondsvoorzitter. Het was dan ook een grote verrassing toen Bud namens het Instrumentenfonds de baritonsaxofoon van ruim 6000 euro (!) kwam aanbieden.

Dirigent Emile Stoffels nam namens de muziekvereniging het instrument in ontvangst en wist vervolgens vakkundig tekst en uitleg te geven over de klankverbetering die het orkest hiermee kan realiseren.

Tenslotte dankte harmonie voorzitter Bert Selman de Doornenburgse bevolking voor hun financiële steun en het bestuur van het Instrumentenfonds voor hun geweldige inzet én dit fantastische cadeau aan het begin van 2023!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*