Harmonie Doornenburg bezorgt u “Ein Atemlose Abend”

Nei-js van onze vrinden van prachtharmonie St Caecilia Doornenburg!

Want op zaterdag 18 maart a.s. organiseert de muziekvereniging samen met schutterij Gijsbrecht van Aemstel “Ein Atemlose Abend“.

En dat wordt iets bijzonders! Een feestavond geheel in Duitse stijl in het schuttersgebouw in Doornenburg, boordevol Gemütlichkeit en Stimmung! Natuurlijk speelt die avond het harmonieorkest, maar er is ook een fan-tas-tiesch optreden gepland van Marloez Atemlos.

Ze heeft een gouden stem, is bloedmooi en zingt Duitse hits uit de afgelopen tientallen jaren; Marloez Atemlos zorgt voor een feest van herkenning. Maar dan wel op haar eigen eigen manier; een mix tussen schlager, pop en dance. Modern, stijlvol en uptempo. Van ‘Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg tot ‘99 Luftballons’ van Nena tot ‘Die immer lacht’ van Stereoact“, aldus de organisatie. Dit wordt SUPER-GEIL!

Na afloop van het anderhalf uur durende optreden van orkest en Marloez volgt aansluitend een grote After Party in Oktoberfest stijl. Mensch, das gibs’ doch nicht…es geht richtig los!

Kaarten voor “Ein Atemlose Abend “ op 18 maart a.s. in het schuttersgebouw (aanvang 20.00 uur) zijn verkrijgbaar bij het Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bakkerij van Kol of via atemlos@harmoniedoornenburg.nl, de kosten bedragen € 7,50.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*