Zuider Apotheek Pááánderseweg vanaf donderdag 24/7 afhaalkluis

Er gaat héél wat veranderen voor inwoners van Doornenburg die regelmatig gebruik maken van de Zuider Apotheek aan de Pááánderseweg.

Deze week is de apotheek voor het laatst geopend en wordt er een nieuwe 24/7-afhaalautomaat (de medicijnkluis) geplaatst in Doornenburg.

De medicijnkluis zal geplaatst worden in de huidige toegangsdeur van de apotheek. Hierdoor hebben wij geen mogelijkheid meer om de uitdeelpost fysiek open te houden. Dit betekent dat Zuider Apotheek Doornenburg voor het laatst fysiek geopend zal zijn op maandag 6 februari van 15:00-17:30 uur”, aldus de organisatie.

De nei-jje medicijnkluis wordt op 7 en 8 februari geinstalleerd; daarna kunnen vanaf 9 februari de recepten opgehaald worden uit de medicijnkluis. De kluis wordt dagelijks gevuld waarna de inwoners een email krijgen met een afhaalcode. Met die code kan de medicatie uit de kluis worden gehaald, 24 uur per dag. Geen last meer van openingstijden dus.

Tijdens de dagen dat de kluis geplaatst wordt – dinsdag 7 en woensdag 8 februari – wordt de medicatie klaargezet op de Polseweg 17 te Huissen. Vanaf die dagen is de fysieke uitdeelpost aan de Pannerdenseweg 48 definitief gesloten.

Meer weten? Neem dan contact op met de Zuider Apotheek, telefonisch bereikbaar van 8.00u-17.30u, op telefoonnummer 026-3255503.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*