15e Editie Internationaal Euregio Rijn-Waal Studentenfestival op kasteel

Van 20 t/m 23 juli vindt op kasteel Doornenburg de 15e editie van het Internationaal Euregio Rijn-Waal Studentenfestival plaats.

Gedurende dit tijdvak worden 3 pianoconcerten in de statige Ridderzaal van het kasteel gehouden. U wordt van harte uitgenodigd om deze concerten te bezoeken.

De drie pianisten die de concerten zullen geven, nemen deel aan het Internationale Euregio Rijn-Waal Studentenfestival en volgen gelijktijdig de parallel lopende Kawai Heinrich Neuhaus Masterclasses Zij kunnen het nieuw geleerde direct toetsen aan de uitvoeringspraktijk.

De toegang tot de concerten is gratis, u moet wel een ticket reserveren (zie hieronder)! U kunt na afloop van elk concert een directe donatie voor de pianisten doen. (neem contant geld mee).

Uw giften geven de jonge pianisten de mogelijkheid hun cursusgeld terug te verdienen, wat voor studenten zeker niet onbelangrijk is. Alle giften na afloop van de concerten gaan volledig naar de concerterende pianisten.

Tot slot: als u een ticket(reservering) heeft moet u altijd langs de kassa om uw ticket te bevestigen. U ontvangt dan een toegangsbewijs. U toont dat bewijs bij de Ridderzaal.

 

De concerten

Woensdag 20 juli, 20u00 ticket

Jan Jakub Zieliński (Polen) met werken van J.S. Bach, Fr. Chopin, C. Debussy, A. Scriabin en I. Stravinsky 

Donderdag 21 juli, 20u00 ticket

Lal Karaalioglu (Turkije) met werken van J.-Ph. Rameau, L. van Beethoven, Fr. Chopin, M. Ravel en A. Babadjanian

Zaterdag 23 juli, 20u00 ticket

Carolina Danise (Italië) met werken van F. Schubert en R. Schumann

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*