Brocante Fair bij Kasteel Doornenburg

**  PERSBERICHT **

Op 14 en 15 mei a.s. bent u van harte welkom op de Brocante Fair op de voorburcht van Kasteel Doornenburg.

Met het historische Kasteel op de achtergrond krijgt de brocante fair een sfeer die het op zijn zachtst gezegd wel heel bijzonder maakt. Tal van brocanteurs zullen u verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.

Op het gemoedelijke terras van De Herberg is het goed toeven. U kunt genieten van heerlijke lunchgerechten, een smaakvol (speciaal) biertje/wijntje met lekkere hapjes en/of vers gezette koffie of thee met wat lekkers.

Op 15 mei traint het Doornenburg garnizoen bij Kasteel Doornenburg. Bezoekers kunnen kijken hoe zij trainen in middeleeuwse vechtkunsten en zelf onder begeleiding ook op sommige onderdelen meedoen.

Kasteel Doornenburg is een echt familiekasteel waar men heerlijk een dagje met de familie en kinderen kan vertoeven. Het kasteel is natuurlijk ook bekend van de televisieserie Floris uit de jaren ’60. Wie van de iets oudere bezoekers is nu niet groot geworden met deze nostalgische serie?

Tijdens de Brocante Fair is het ook mogelijk om het kasteel te bezoeken. Hiervoor is reserveren gewenst. Dit kan via de website www.kasteeldoornenburg.nl
Dit evenement is voor standhouders volgeboekt!

Openingstijden: zaterdag 14 mei 10.00 – 16.30 uur;  zondag15 mei 10.00 – 16.30 uur
Entree  € 4,50

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*