Top 11 Doornenburgs Mooist Versierde Raam in carnavalstijd

Volgende week is het carnaval! En dus is het actietijd voor het Doornenburgse Carnavalsgilde!

** PERSBERICHT **

Dit jaar halen we carnaval opnei-j ien huus. Het was vorig jaar ien huus best wel goed uut-te-houwe met ballonnen, slingers en frutsels voor het raam. Daarom doen we dit jaar opnieuw Top 11 Doornenburgs Mooist Versierde Raam in carnavalstijd.

Tot en met donderdag 24 februari kun je een foto insturen van je versierde raam. Hieronder verstaan we: keukenraam, woonkamerraam, wc-raam, kelderraam, slaapkamerraam, opkamer raam, zolderraam, etc. Zolang het vanaf de straat maar goed zichtbaar is. Een deskundige Zjuurie komt een keer voorbij lopen en doet de beoordeling.

TIP: Voor extra bonuspunten wil een beetje feestverlichting in de avonduren heel goed helpen.

Het prijzengeld is dit jaar verhoogd. Vorig jaar kreeg de winnaar een 11-delig drankpakket. Dat was natuurlijk snel op. Omdat het nu het tweede jaar is dat we de Top11 houden is de prijs nu een 22-delig drankpakket.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*