Merlijntjes vieren kerstmis

Afgelopen week hebben de Merlijntjes niet echt stil gezeten.

Met Kerstmis voor de deur wordt er altijd aandacht besteed aan gezelligheid en sfeer, en dus kreeg het setje en de verzorgers een workshop ‘Keramieken’ van André Hendriks. Later werd Kerstmis gevierd samen met de gasten van de dagopvang. “Eerst hebben we geluisterd naar het kerstverhaal en samen kerstliederen gezongen en aansluitend samen aan het genieten geweest van het kerstdiner”, aldus een bezoekerT van de bijeenkomst.

Kortom… de kerst verliep gezellig en natuurlijk met genoeg happie snappie erbij. Weer een leuk samenzijn om met plezier op terug te kijken.
En gelukkig hebben we de foto’s nog!
 
bron foto’s: Facebook Merlijn

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*