Werkgroep Doornenburg ontvouwt plannen 2022

Kerstnei-js van onze vrinden van de Werkgroep Doornenburg!

** PERSBERICHT **

Ondanks alle beperkingen in 2021 heeft Werkgroep Doornenburg het afgelopen jaar toch gestaag door kunnen werken.

Zo hebben we onder andere het Dorpsontwikkelingsplan 2.0 (DOP) kunnen presenteren aan de raadsleden. Daarnaast zijn we druk doende geweest met de Dorpendeal.

Met deze Dorpendeal geven Provincie en Gemeente Lingewaard ons gedurende twee jaar subsidie om speerpunten uit het DOP nog beter te kunnen uitvoeren. In januari 2022 wordt de Deal ondertekend! Na de ondertekening plaatsen we de Dorpendeal op de website van de Werkgroep: werkgroepdoornenburg.nl

Ook voor 2022 hebben we concrete plannen gemaakt.  We gaan onder andere de buurten in om in gesprek te gaan met jullie. Dit om nog beter zicht te krijgen op de wensen en gevoelens die leven in het dorp.

Ook zullen we in gesprek gaan met de politieke partijen, zodat men rekening kan houden met de wensen in Doornenburg tijdens de verkiezingen. Al lijken sommige zaken geen voortgang te hebben, zoals nieuwbouw in ons dorp, reken er op dat we als werkgroep achter de schermen altijd druk in de weer zijn om onze doelen te bereiken en dat blijven we ook in het nieuwe jaar doen.

Werkgroep Doornenburg wenst iedereen fijne kerstdagen toe en een hoopvol 2022.

Pas goed op elkaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*