Camperpark Lingewaard heeft nei-jje eindboas

Camperpark Lingewaard te Gendt. Wie kent het niet?

Het allereerste camperpark van Lingewaard dat is gelegen aan de Zandvoort 64 in Gendt heeft per 1 december j.l. een andere eigenaar. De voormalige eigenaars – de gebroeders Joosten uit Gendt – hebben hun aandelen verkocht aan de familie J. Reijmers uit Doornenburg. Het eigendom blijft hiermee binnen de gemeente, en daar zijn beide partijen zeer content mee!

Nederlandse en buitenlandse camper eigenaars weten inmiddels het camperpark al heel goed te vinden. “Het in 2017 geopende park heeft vanaf dag één een forse groei doorgemaakt. Vooralsnog zal het blijven zoals het is, maar mocht de recreatie er om vragen, dan zal het park aan de toeristische vraag indien nodig en met ieders instemming worden aangepast“, aldus de trotse fonkelnei-je einboas van het park, John Reijmers.

Meer info staat HIERO. En DAARO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*