Nei-jje lock-down legt openbaar leven stil

En opnei-jj slaat een corona variant wereldwijd toe en zit ook Nederland in een totale lock-down.

Dat betekent dat de komende vier weken het hele openbare leven zo’n bietje stil ligt. Wat dat precies inhoudt staat hier onder.

De info komt rechtstreeks van onze vrinden van de Rijksoverheid en komt eigenlijk neer op een herhaling van vorig jaar. De details van de sluiting zijn door de raamtijgers van het Ministerie van VWS in ‘normale mensentaal’ nog eens op een rijtje gezet en staan HIERO

De lock-down betekent natuurlijk ook dat alle activiteiten ient durp grotendeels vervallen. Zo vervalt de inloop bij ’t Blauwe Huukske die dinsdag was gepland, maar ook sportwedstrijden binnen en buiten gaan niet door.

We houden u zoveel mogelijk op de hoogte. Sterkte in deze lastige aanloop naar Kerstmis.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*