Corona verscherpingen slaan toe in verenigingenland

Helaas eisen de strengere coronaregels inmiddels hun tol voor wat betreft geplande activiteiten in Doornenburg.

Zo werd bekend dat de Winterkermis, die op zaterdag 18 december door de schutterij van Doornenburg werd georganiseerd, wordt uitgesteld. Het bestuur vindt het niet gepast om in de huidige situatie met oplopende coronabesmettingen een groot feest te geven.

Ook bij de stichting Ouderen Doornenburg wordt de agenda leeggemaakt. De geplande kerstviering op dinsdag 14 december gaat niet door.

En ook vanuit het Ontmoetingscentrum komt een bericht binnen dat de geplande filmavond – georganiseerd door Filmhuis Doornenburg i.s.m. de bieb – van vrijdag 10 december is vervallen en doorgeschoven naar zaterdag 22 januari 2022.

Mogelijk volgen er méér activiteiten die voorlopig niet doorgaan.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*