Fort Pááándere zoekt vrijwilligers

Fort Pannerden is volop in ontwikkeling. Sinds eind 2020 is het fort een geregistreerd museum, in 2021 is hierbij gekomen dat de bezoekers met een museumkaart gratis toegang hebben. Steeds meer mensen weten Fort Pannerden daardoor te vinden.

**  PERSBERICHT **

Om die bezoekers te ontvangen en het prachtige fort aan iedereen te laten zien is Fort Pannerden dan ook op zoek naar extra vrijwilligers.

De vrijwilligers zorgen er samen voor dat het bezoek aan Fort Pannerden een geslaagde dag wordt voor de bezoekers.

Dit begint al bij het hek vooraan in de Klompenwaard: de chauffeur zorgt ervoor dat de bezoekers naar het fort gereden worden. Daarna ontmoeten bezoekers bijvoorbeeld de baliemedewerker die zorgt voor de kaartverkoop en in de fort-winkel werkt. Verder kunt u bijvoorbeeld een gids ontmoeten die u het hele fort kan laten zien. Of u ontmoet één van de horecavrijwilligers die iedereen van een hapje of drankje voorzien, binnen of buiten.

De vrijwilligers van Fort Pannerden houden van aanpakken en vinden het leuk om op een bijzondere plek te werken, zowel voor als achter de schermen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan de mensen die kleine reparaties uitvoeren in het fort, of die helpen een tentoonstelling in te richten, maar denk ook aan de vrijwilligers die de museumcollectie registreren. Kortom, op het fort is er een veelheid van werkzaamheden. En dat in een sfeer die door de bezoekers én vrijwilligers tot nu toe erg gewaardeerd wordt.

Voor wie zin heeft in leuk vrijwilligerswerk is er op zaterdag 6 november aanstaande gelegenheid om kennis te maken met Fort Pannerden en de vrijwilligers. Tijdens deze kennismaking kunt u de sfeer op het fort proeven door een korte presentatie te volgen over de vrijwilligerswerkzaamheden, aansluitend krijgt u een rondleiding door het fort waarbij de vrijwilligers voor u klaar staan voor extra uitleg over de functies.

Deze kennismaking wordt verzorgd op drie vast momenten op de dag: 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur. Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via onze website. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*