Ben jij Buurtzorgproof?

Buurtzorg Doornenburg is op zoek naar nei-je collega’s.

Mensen die op zoek zijn naar een andere werkkring en ervaring hebben in de zorg. En die het leuk vinden om in Doornenburg en omgeving te werken.

Zelf schrijven ze: “Wij zijn op zoek naar een vrolijke, ondernemende en flexibele (wijk)verpleegkundige of (wijk)ziekenverzorgende die streeft naar de beste zorg voor de cliënt. Een prettige collega, die ook verantwoordelijkheid kan nemen. We zoeken iemand voor een vast dienstverband van 16-24 uren, maar een 0-uren contract is ook bespreekbaar

Als (wijk)verpleegkundige of -verzorgende bij Buurtzorg verricht je alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor intake en eindevaluatie. Je werkt daarbij nauw samen met andere (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste- en tweedelijns organisaties en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties“.

Op donderdagavond wordt van 18:30-20:00 uur in het Ontmoetingscentrum Doornenburg een SPEEDDATE inloop avond georganiseerd. Een avond waarop je alle vragen maar kunt stellen over het werk van de Buurtzorg.

Meer info nodig? Kijk HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*