Beleef fort Pááándere in de zomer!

fort pannerden presenteert deze zomer een bomvol programma voor jong en oud!

** PERSBERICHT **

Fort Pannerden is helemaal voorbereid om haar bezoekers met open armen te ontvangen en een geweldige beleving te bezorgen!

Met trots presenteren wij onze nieuwe tentoonstelling de Expositie Koude Oorlog: turen naar de Russen! Van 16 juni tot 1 september. 
In deze tentoonstelling willen wij bezoekers onderdompelen in de periode van na WO II tot aan de val van de Berlijnse muur. Een ware beleving in beeld, voorwerpen, installaties, tekst, films, geluid, en getuigenissen! Uiteraard krijgt het Korps Luchtwacht Dienst van Fort Pannerden de nodige aandacht!

Voor de kinderen is in dezelfde periode weer een bijzondere speurtocht door het fort met als thema: Hoe koud hadden onze soldaten het in welke oorlog? Ook kan je je eigen luchtwachttoren bouwen!

Buiten:
Vanaf juli tot eind september is er een route rond het fort uitgezet, waarbij je met behulp van een plattegrond, QR-codes en markeringspunten de weg kunt volgen. In begrijpelijke taal, ook voor kinderen, wordt het verhaal verteld over de meidagen 1940 op en rond het fort. Intussen kan er gespeurd worden naar heuse vossensporen! Met mooi weer kan het Waterlinie spel gespeeld worden in de fortgracht en wie weet wordt er een schat gevonden naast het terras.


Overig aanbod:
Het Fort van binnen verder verkennen?
De gidsen van Fort Pannerden laten u graag alle details van Fort Pannerden zien. Liever zelf op pad? Maak dan gebruik van de audiotour. Voor de actievere beleving doet u de speurtocht ‘Expeditie Pannerden’ of speelt u het escaperoomspel ‘Elements’. En een kanondemonstratie behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor de beleving outdoor hebben we de grachtentour en de belevingsroute en ons heerlijke terras met uitzicht op het Pannerdens Kanaal!

Tickets verkrijgbaar bij de balie. Met de Museumkaart is de toegang gratis. Voor Elements geldt een toeslag.

Tot en met september zijn we geopend van dinsdag t/m zondag.

Het team van Fort Pannerden heet u van harte welkom! Wij hebben er zin in!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*