Extra openingstijden fort tijdens bevrijdingsweekend 2+3 april

Zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 is oorlogsmuseum Niemandsland te Gendt en Fort Pannerden te Doornenburg extra geopend.

Op 2 April 1945 is het oostelijke deel van de Betuwe bevrijd. Een belangrijk moment en vooral in deze tijd belangrijk om bij stil te staan. Dit weekend zal er in het museum extra stil worden gestaan bij de gebeurtenissen rondom de bevrijding van de Betuwe.

Op Fort Pannerden zullen vrijwilligers van Museum Niemandsland aanwezig zijn om uitleg gegeven aan de bezoekers. Op zondag organiseert museum Niemandsland een bevrijdingsrit. Deze 80 kilometer lange rit leidt door de Betuwe en doet belangrijke historische locaties aan. De route loopt langs Fort Pannerden.

Heeft u een voertuig uit de Tweede Wereldoorlog en wilt u deelnemen aan deze bijzondere rit? Kijkt u dan HIERO  of onze evenement pagina op Facebook.

Toegangsbewijzen kunt u boeken via DAARO

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*