Schutterij maakt alternatief kermisprogramma bekend

Het ziet er naar uit dat er op alle dagen van de Doornenburgse kermis toch nog wel wat te beleven valt.

Inmiddels is het alternatieve kermisprogramma 2021 bekend gemaakt. Er worden dit keer geen jubilarissen gehuldigd op het kasteel, er vindt geen uitreiking plaats van ‘De Gijsbrecht’ en er verschijnt geen kermisboekje.

Het programma:

Woensdag 15 september: tot 24.00 uur kunnen kandidaten voor het koningsschot zich opgeven bij de President van de schutterij, adres: Van Heekstraat 46, of via president@schutterijdoornenburg.nl

Vrijdag 17 september: van 19.00 – 21.00 uur kan men zich in het Schuttersgebouw aanmelden als nieuw lid van de schutterij. Daarnaast is er de kaartverkoop voor de kermismatinee 2021. Tevens kunnen op deze avond de gereserveerde Ik4AltiedKermis”- T-shirts afgehaald worden en kan men een Doornenburgse vlag kopen.

Zaterdag 18 september: van 16.00 – 18.00 uur vindt het koningsschieten plaats. De locatie is het Schuttersgebouw. Om bij het koningsschieten als bezoeker aanwezig te kunnen zijn dient men zich vooraf aan te melden. Klik hier voor aanmelding.

Zondag 19 september: om 10.00 uur woont een delegatie van de schutterij de Eucharistieviering (kermisviering) bij in de R.K. kerk. Omstreeks 11.00 uur wordt in de kerktuin een muzikale vendelhulde gebracht aan de medewerkers en vrijwilligers van de locatieraad Doornenburg. Aansluitend vindt er een rondgang plaats door Doornenburg met muzikale medewerking van harmonie St. Caecilia.

Maandag 20 september: vanaf 15.00 uur is er een kermismatinee op het binnenplein van kasteel De Doornenburg. De inloop is vanaf 13.00 uur. Dit feest wordt gehouden voor alle leden van de schutterij (inclusief partner) en voor trouwe kermisvierders (schuttersdochters en introducees)De muziek wordt verzorgd door Perfect Showband. De kaartverkoop is gestart op 1 september 2021.

Dinsdag 21 september: om 21.00 uur brengen de jeugdvendeliers een vendelhulde via Facebook Live

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*