In Doornenburg herleeft langzaamaan het kermisgevoel

Voor schutterij Gijsbrecht van Aemstel zijn het drukke dagen.

Komende dagen zijn er toch wel wat activiteiten voor de kermis die geen kermis is.
Alhoewel… de kermismatinee aanstaande maandag is al bijna uitverkocht en feestvierders hebben inmiddels hun ticket per mail ontvangen. Al blijkt er – volgens ingewijden – hier en daar een toegangsticket in het email SPAMfilter te zitten. Heeft u dus nog geen ticket ontvangen maak dan èkkes uw mailfilter schoon.

Morgen, zaterdag 18 september, begint om 16:00 uur het koningsschieten op het Geert Wissingplein 1 aan de achterkant van het schuttersgebouw. Een bescheiden pleintje (net als de naamgever) en daarom geldt: vol=vol.

Uiterlijk om 18:00 uur is de nei-je schutterskoning bekend en nemen we officieel afscheid van het huidige koningspaar Patrick en Cynthia Leenders, die twee jaar lang hun taak gewetensvol hebben volbracht.

En voor wat betreft de schietende kandidaten: volgens de durpse tötels zijn er wel honderdmiljoenmiljard gegadigden. Maar het zal in werkelijkheid wel iets minder zijn.

Wij houden u natuurlijk op de hoogte van dit jaarfeest dat gelukkig weer iets van haar vroegere glans kan laten zien. Hopelijk volgend jaar weer 100% voluit.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*