Nei-jje opstelling kermisterrein bekend

Nu het dorpsplein afgelopen maanden ingrijpend is gewijzigd leeft bij veel durpelingen de vraag: maar wat met de kermis!

Want meer groen, meer banken en meer bomen op het dorpsplein leiden automatisch tot … minder ruimte voor kermisattracties!
Gelukkig kreeg deDoornenburger een tip en op een gure, donkere avond ontvingen we van een ongeschoren vent in regenjas met hoge kraag en gleufhoed onderstaand ultrageheime plaatje van het project “Doornenburgse kermis 2024”.

En wat zien we? In ieder geval dat de opstelling van de afgelopen jaren op sommige punten is gewijzigd! Zo staat de draaimolen nu midden op het dorpsplein en de aggregaat staat richting Homoetstraat. 

Het meest ingrijpende verschil is het verdwijnen van de botsauto’s en dat is niet alleen bijzonder jammer maar ook vreemd. Want juist op dat stuk van de Kerkstraat is er niets veranderd. De ‘Volcano Power’ – voor durpelingen: de rups – is verschoven van het plein naar de locatie waar altijd de botsauto’s stonden.

Per saldo zien we dus een afname van het aantal attracties waarbij de botsauto’s nu dus helemaal verdwijnen uit het kermisbeeld van Doornenburg.

Wie dat verzonnen heeft is géén Doornenburger!

1 Comment

  1. Degene die dit dorpsplein bedacht heeft, waar alleen de vis- en kaasboer nog gebruik van kunnen maken, heeft helemaal niks met Doornenburg.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*