Merlijntjes vieren familiedag en kermis

Zaterdag werd de jaarlijkse familiedag georganiseerd voor de Merlijntjes.

Het thema was ‘Kermis’ dus daar konden de senioren zich wel in vinden: veel oliebollen, een draaiorgel, eendjes vissen, touwtje trekken, waarzegsters, blikken gooien, ring werpen, friet eten… het hele riedeltje werd voorgeschoteld. Alleen Viskoning Teujje Pouwels ontbrak nog.

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk het Koning(in) schieten. Stien Peters werd na een enerverende strijd de nei-jje Doornenburgse Merlijn Koningin, en ze mocht meteen al een vendelhulde van een aantal vendeliers in ontvangst nemen.

Het was dus een zeer geslaagde dag daar aan de Clara, en het bleef nog lang onrustig bij de Merlijntjes die we allemaal zo goed kennen…

bron foto’s:  facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*