Veerdienst Doornenburg-Pááándere wacht op Rijks Wat Er Staat

De veerdienst Doornenburg-Pááándere.

Wat moeten we daar van zeggen?

Volgens de laatste berichten van Jos op de website is het nog wachten op toestemming van Rijks*Wat*Er*Staat om te mogen duiken. De ankerketting, die vastgezet is op de bodem van de Riiiiiiiiiiien, is begin juli door een Duitse tanker zerstört en moet door ervaren duikers weer worden vastgemaakt. Door de hoge waterstand en de stroomsnelheid kan dat nog niet en is het dus wachten op toestemming.

De laatste keer dat de veerdienst zo lang uit de vaart lag is al èkkes geleden. Dat was in het najaar van 1944 toen de boel ook werd zerstört . Of dat door de vluchtende durpelingen of door de bezoekerTs uit die Heimat is gedaan is niet duidelijk. Hopelijk duurt het dit keer niet zo lang.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*