Schietclub Doornenburg houdt verkansie

Een berichtje van onze Doornenburgse schietclub.

De schutters, die tot vorig jaar hun vaste schiethonk hadden in de schuur achter zalencentrum ‘Kort Oisterwijck’ – hebben zich onlangs officieel aangesloten bij die andere schietlustigen van ons durpke: schutterij Gijsbrecht van Aemstel. De schietclub oefent sinds de COVID-19 versoepelingen iedere woensdagavond in het schuttersgebouw aan de Kerkstraat.

Tenminste…tot en met deze week. Want vanaf 29 juli neemt het setje een welverdiende vakantie en gaan de geweren en pistolen in het vet en achter slot en grendel. Om eind augustus weer tevoorschijn te komen. Want dan beginnen de schieterTs weer.

Ook zin om te knallen maar geen zin om te wachten tot de kermis van 2022? Kom dan eens vrijblijvend langs op woensdagavond in het schuttersgebouw. De club kan nog leden gebruiken, van jong tot oud!

2 Comments

  1. hallo de doornenburger het schieten begin op dinsdagmerge 31 augustus veur 65jaor en ouderen En veur jongkies woensdagaovond om 7.00 uur tot 8 uur na 8uur begint het boven de 18 jarige en ouwer ook boven de 65 plussers.tot de laoste schot is gevallen+ Veur de dinsdagmerges kunne ze ook binnen lopen om 10 uur .

  2. A.S. Woensdagavond 3 november vind de uitwisseling plaats tussen
    S.C. Gysbrecht van Aemstel Doornenburg en st Bastianus Gendt
    aanvang 19.00 uur

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*