Vandaag ‘Efkes un bèkske’ pakken?

Vandaag is het ongewoon druk, ient durp.

Ongewoon, want tijdens het afgelopen coronatijdperk was het maar stilletjes in het Ontmoetingscentrum. Geen vergaderingen, geen uitvoeringen, geen repetities… het verenigingsleven van Doornenburg lag héél lang stil.

Gelukkig komt daar nu verandering in. Efkes Un Bèkske begint vandaag weer!

Vanaf 10:00 uur is iedereen welkom in het Ontmoetingscentrum om samen weer eens bij te proate over ut durp. Onder het genot van een geurig bèkske koffie kent gezelligheid geen tijd. 

Daarbij ligt de activiteit deze zomer niet stil, want op vrijdag 30 juli en 27 augustus wordt er ook koffie gedronken. Noteer vast in de agenda, of raadpleeg de Doornenburgse Evenementenkalender voor de allerlaatste stand van durpse activiteiten, uitvoeringen en acties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*