Start ticketverkoop Top2000 op 3 december

Ook in 2022 worden tussen kerstmis en oud-en nei-j de jaarlijkse Top2000 concerten georganiseerd in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg.

Is ook alweer drie jaar geleden, maar daarom niet minder populair! En dus start op zaterdag 3 december om 8:00 uur precies de ticketverkoop van de concerten. Het verkoopadres is als vanouds SPAR Witjes aan de Kerkstraat in Doornenburg.

De concerten vinden plaats van woensdag 28 december t/m vrijdag 30 december. Om de typische Top2000 sfeer te creëren is het aantal kaartjes per avond beperkt. Daarom worden maximaal 5 kaarten per persoon verkocht.

Het wordt dus weer een gezellig muziekfeest voor vrienden en familie! Aan de Top2000 band zal het niet liggen, want die is al weken aan het repeteren om de mooiste en populairste muziek ten gehore te brengen.

Zet dus in uw agenda die data! Meemaken! Bij zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*