Music by Knight verrast door veelzijdigheid (2)

(vervolg) Na het optreden van Tim Akkerman & the Ivy League werd de bezoekers de mogelijkheid geboden om naar één van de twee castle sessions te gaan.

In een ruimte in de hoofdburcht vonden daar tegelijkertijd twee acoustische sessies plaats van Dolce Beringer en Fire Proof. Voor een bescheiden bijdrage mochten bij beide sessies slechts 100 bezoekers aanwezig zijn in verband met de beperkte capaciteit, dus de mini concerten waren al snel uitverkocht.

Het Almerense Fire Proof (“de boyband die geen boyband is”) verraste met stemmige zelfgeschreven liedjes in de kelder van het kasteel, terwijl in de Ridderzaal Dolce Beringer haar new-country songs presenteerde, met begeleiding op gitaar.

Dolce was een avond eerder ook al op het hoofdpodium te zien maar bracht tijdens de castle sessions eigen werk. Ze sloot de sessies af met een prachtige versie van Dolly Parton’s ‘Jolene’. (wordt vervolgd)

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*