Music by Knight verrast door veelzijdigheid (3)

(vervolg) De derde – letterlijk grote – artiest die tijdens Music By Knight het hoofdpodium betrad was Blanks.

Blanks is het alter ego van de meer dan twee meter lange voorzanger Simon de Wit (1997). Blanks is uitermate populair bij de huidige TicToc en Instagram generatie en heeft inmiddels miljoenen volgers op social media. Ook tijdens het optreden zaterdagavond stond een grote groep fans luidkeels alle liedjes woordelijk mee te zingen.

De poppy liedjes zijn vaak geïnspireerd op de muziekstijlen uit de jaren ’80. Blanks heeft een eigen YouTube muziekkanaal MUSIC BY BLANKS waar hij zijn liedjes presenteert. Vaak schrijft hij zijn songs samen met zijn volgers door hen hun ideeën in te laten sturen. Tijdens Music By Knight bleken vele songs een hoog dansbaarheidsgehalte te hebben.

(wordt vervolgd)

Blanks backstage in afwachting van hun optreden op MusicByKnight 2024

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*