Music by Knight verrast door veelzijdigheid (1)

Het zaterdagavond gehouden Music By Knight festival bleek een verrassend gevarieerd aanbod aan muziek te herbergen.

De poort van kasteel Doornenburg ging open rond 15:00 uur, maar de eerste band trad pas op vanaf 17:00 uur. Openingsact Sunken Lands uit het Noorden van Nederland bracht de aanwezigen al in de stemming door zompige rock te vermengen met ballads.

Maar snel daarna stond Tim Akkerman & the Ivy League op het programma. De Hagenaar arriveerde kort voor zijn optreden in Doornenburg en werd buiten het kasteel opgevangen door de organisatie die de populaire artiest via de kippenbrug de hoofdburcht van het kasteel inleidde.

De aankomst van de oud-frontman van DI-RECT werd met gejuich ontvangen door de bezoekers. De toon werd snel gezet met spetterende gitaarsongs, afgewisseld met persoonlijke verhalen van de zanger over de totstandkoming of achtergronden van de verschillende liedjes. (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*