Koor JKD presenteert “Good Evening Doornenburg” (2)

(vervolg) Nadat de 14 liedjes ten gehore waren gebracht werd het stemmen geblazen.

De aanwezige toeschouwers konden als publieksjury stemmen door via smartphone de QR code van het programmaboekje te scannen en punten uit te delen aan de verschillende liedjes. Om alles goed en officieel te laten verlopen was notaris van Schaik uit Bemmel hoogstpersoonlijk aanwezig om toe te zien of de juiste procedures werden gevolgd.

Op hilarische wijze zocht presentator Rick Bouwman ook nog contact met de deelnemende landen voor hun puntenverdeling. Om uiteindelijk over te gaan naar de Grande Finale van de avond: de bekenmaking van de winnaar.

De inzending van Italië, het lied ‘Bella Chiao’, ging uiteindelijk met de eer strijken en won de eerste prijs. Met dank aan publiek, notaris en alle koorleden en technische staf nam de presentator uiteindelijk afscheid maar pas nadat hij door voorzitter Herman de Vries ook nog èkkes in het zonnetje werd gezet.

Een verrassende, sfeervolle en kwalitatief hoogstaande muziekavond voor een enthousiast publiek. Met dank aan koor Jekadee!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*