Koor JKD presenteert “Good Evening Doornenburg” (1)

Afgelopen weekend presenteerde koor Jekadee haar concert “Good Evening Doornenburg!” in de Doornenburgse Martinuskerk.

Het jubileumconcert – het koor bestaat in 2024 55 jaar – werd op vrijdag- en zaterdagavond gehouden voor twee uitverkochte zalen. De Martinuskerk was – misschien wel voor de laatste keer – het toneel voor zang en dans, want de kans is erg groot dat basisschool de Doornick daarheen verhuist.

Thema voor de concerten vormde het Eurovisie Songfestival. Presentator Rick Bouwman was lekker op dreef en reeg een gevarieerd scala aan liedjes aaneen tot een professionele presentatie van 14 liedjes uit 14 landen waaruit het publiek LIVE de winnaar mocht kiezen.

Duitsland mocht de spits afbijten met Helène Fischer’s “Atemlos”, de Zweedse inzending “Abba-Medley” sloot de reeks af. Daar tussenin hoorde het publiek nummers als Kiss From A Rose, Bella Chiao en Rolling in the Deep die stuk voor stuk op enthousiaste reacties en applaus mochten  rekenen.

Licht, geluid en techniek waren in professionele handen en dat bleek ook uit de presentatie van de liedjes op het megagrote scherm achter het koor. Het scherm zou later nog een hoofdrol gaan spelen in de puntentelling. (wordt vervolgd)

 

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*