Fort Pááándere exposeert beeldende kunst

Fort Pannerden draait op volle toeren! Vierden de soldaten ook carnaval op het fort? Of hadden zij andere feestjes? Je komt er achter tijdens de voorjaarsvakantie! En er is weer een prachtige expositie van beeldende kunst!

** PERSBERICHT **

Fort Pannerden, in 2023 verkozen tot het mooiste fort van Nederland, komt weer met een spetterend programma voor liefhebbers van kunst, geschiedenis, spel en avontuur!

Expositie beeldende kunst van 4 februari tot 8 april
Op zondag 4 februari wordt de nieuwe expositie geopend van kunstenaars van het Kunstcollectief Gelderse Poort. Deze keer zullen er werken te zien zijn van Inga Kennedy, Sabrine Swanenberg en de Distorted Creators. De kunstenaars zijn die middag aanwezig.

Extra activiteiten voorjaarsvakantie van 10 februari tot 25 februari
Speurtocht
Vanaf zaterdag 10 tot met zondag 25 februari is het fort alle dagen geopend behalve op maandag. Voor kinderen en hun begeleiders is er weer een bijzondere speurtocht: Vierden de soldaten op het fort ook carnaval? Of hadden ze andere feestjes? Je komt er alles over te weten…
Soldatenspellen
Op dinsdag 13 en donderdag 22 februari van 12.00 tot 16.00 uur kunnen er weer volop soldatenspelletjes gespeeld worden: spelletjes waarmee de soldaten de verveling verdreven!

Overig aanbod:
De gidsen van Fort Pannerden laten u graag alle details van Fort Pannerden zien, er worden meerdere rondleidingen op een dag gegeven. Liever zelf op pad? Neem de audiotour fortverhalen mee, doe de ontdekkingstocht ‘Expeditie Pannerden’ of speel het escaperoomspel ‘Elements’. En een kanon demonstratie behoort ook tot de mogelijkheden. Ook zijn er een mooie wandelingen uitgezet in de Klompenwaard en in de fortgracht. Geniet van het uitzicht over de rivieren vanaf het dak en sluit de dag af in ons restaurant.

Zie voor meer informatie over de kunstenaars, openingstijden en tickets: www.fortpannerden.eu

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*