Stoer fort zoekt vrijwilligers met een glimlach

Fort Pannerden zoekt vrijwilligers want ze krijgt het komende zomer hééél druk. Daarom organiseert ze een Informatieavond voor belangstellenden op woensdag 14 juli: 19.00-21.00 op Fort Pannerden

** PERSBERICHT **


Even voorstellen: wat en wie zijn we?
Fort Pannerden, prachtig gelegen op het splitsingspunt van Rijn en Waal is 150 jaar oud. Het heeft een (kleur)rijke geschiedenis! Wij bieden bezoekers, jong en oud zowel binnen als buiten het fort allerlei aansprekende activiteiten!

Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die de bezoekers een onvergetelijke dag willen bezorgen! 
Door de versoepeling van de coronamaatregelen, de intrede van de Museumkaart en de toenemende bekendheid van het fort, weten steeds meer mensen het fort te vinden. Daarom kunnen wij extra handjes gebruiken.
De maanden juli, augustus, september zijn we alle dagen open behalve op maandag.

Wie zoeken we?
Mensen met een gastvrije houding, die het leuk vinden om in een team te werken en minimaal één dagdeel per week beschikbaar zijn voor verschillende taken. De taken zijn zeer divers en we vinden het leuk als mensen een brede interesse hebben en gaan graag samen op zoek naar de taken die bij u passen.

Informatiebijeenkomst
Om u een indruk te geven van de werkzaamheden en kennis te laten maken met het team en het fort organiseren wij een open informatieavond. De vrijwilligers vertellen over de verschillende taken en laten u het fort graag aan u zien.

Plaats: Fort Pannerden, Doornenburg
Datum: woensdagavond 14 juli
Tijd: 19.00-21.00 uur

U kunt het fort bereiken per fiets, te voet, of met onze golfkar. Uw auto kunt u parkeren bij de Sterrenschans, te Doornenburg of op de parkeerplaats aan de Pannerdenseweg.
Op 14 juli rijdt de golfkar tussen 18.50-19.30 uur vanaf het toegangshek bij de Sterrenschans tot aan het fort. Om 21.00 uur wordt u weer terug gebracht.

Meer informatie?
Zie website Fort Pannerden: www.fortpannerden.eu
Of stel uw vraag via: info@fortpannerden.eu

Tot ziens op de 14-de!
Crew Fort Pannerden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*