Een bijzonder rondje op de fiets

Hemelvaartsweekend op Fort Pannerden

** PERSBERICHT **

Fort Pannerden zou Fort Pannerden niet zijn, als zij niet iets speciaals zouden organiseren in het lange Hemelvaartsweekend!

Naast ons uitgebreide aanbod voor jong en oud, zoals een rondleiding met gids door het fort of zelfstandig door middel een podcatcher, een spannende speurtocht voor kinderen, de escape room Elements of de grachtenwandeling, hebben we natuurlijk een extra activiteit!

Een bijzonder rondje op de fiets
Bij de balie in het fort kan u voor €2,50 een unieke fietsroute kopen, en u krijgt er een gratis consumptiebon bij!

Het rondje start bij Fort Pannerden. Komt u met de auto? Parkeren kan aan de Pannerdenseweg, navigatie-adres: Pannerdenseweg 6, Doornenburg. Bij het fort zijn ook twee oplaadpunten voor uw elektrische fiets. De fietsroute is 23 kilometer. U komt halverwege langs Oorlogsmuseum Niemandsland, waar u een bezoekje kan brengen. Oorlogsmuseum Niemandsland is een klein museum dat beeldend het verhaal verteld over de Tweede Wereldoorlog in de Betuwe.

Een historische wandeling in de fortgracht
De route in de fortgracht kan natuurlijk niet ontbreken. In de gracht ziet u dingen die voor de bezoekers binnen verborgen blijven. De route is toegankelijk voor jong en oud, máár u moet een ladder beklimmen tijdens de route.

Deze Hemelvaart kunt u dus lekker actief zijn in de buitenlucht rondom Fort Pannerden.

Na afloop kunt u heerlijk uitblazen op ons terras met prachtig uitzicht op het Pannerdens Kanaal.

De activiteiten op Fort Pannerden zijn beschikbaar van 26 tot en met 30 mei, iedere dag tussen 11.00 en 17.00. Museum Niemandsland is alléén 26 mei geopend. De fietsroute blijft beschikbaar, gelukkig zijn er in Gendt genoeg bankjes om even wat rust te pakken tijdens deze prachtige tocht.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.fortpannerden.eu

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*