Route carnavalsoptocht is bekend!

Op zaterdag 10 februari a.s. komt tussen 15:00 en 16:30 uur de carnavalsoptocht door een groot aantal Doornenburgse straten.

Doordat er dit jaar ook grotere wagens meedoen is het noodzakelijk dat de rijweg van 14.30 tot 17.00 uur geheel vrij is van geparkeerde voertuigen. In 2023 stond er ergens op de route nog een verdwaalde auto geparkeerd. Dit maakte toen van de optocht een ‘stoptocht’.

Het plein vóór het Schuttersgebouw is bestemd als opstel locatie. Vanwege de nieuwe inrichting van het plein is de opstel locatie voor grotere wagens gewijzigd.

Dat is nu de Kerkstraat (vanaf het Eethuis tot aan de Pannerdenseweg) en de St. Maartenstraat (vanaf het Ontmoetingscentrum tot aan de Pannerdenseweg). Deze straten dienen vrij te blijven van geparkeerde voertuigen of andere obstakels op de rijweg van 12.00 – 18.00 uur.

Aan alle aanwonenden aan de route is middels een brief, die huis aan huis is bezorgd, gevraagd om mee te werken om er zo samen een mooie en gezellige optocht van te maken. Daarnaast zijn de bewoners aan de route verzocht of zij het straatbeeld wilt versieren met de Doornenburgse vlag, vlaggetjes, ballonnen, etc.

De route is als volgt:

St. Maartenstraat, Homoetstraat, Van Heekstraat, Slangenburgstraat, Langeweerdstraat, Van Bylandtstraat, Van Heekstraat, Langerakstraat, Duisterestraat, Vlastenstraat, Van Heekstraat, Kerkstraat. Het plein vóór het Schuttersgebouw is het start- en eindpunt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*