Oproep voor deelname aan carnavalsoptocht Doornenburg

** PERSBERICHT **

Op zaterdag 10 februari a.s. vanaf 15.00 uur trekt de jaarlijkse carnavalsoptocht door de straten van Doornenburg. De organisatie is in handen van de jongste carnavalsclub van Ut Waotergat, ‘De Deurdouwers’.

De optochtcommissie roept eenieder op zich aan te melden als deelnemer aan deze optocht. Er kan worden meegedaan in de volgende categorieën: wagens, loopgroepen, duo/trio, einzelgänger en jeugd. De winnaars van de eerste tot en met de derde prijs in de categorieën ontvangen een mooi geldbedrag. Deze geldbedragen zijn ook in 2024 weer verhoogd!

Jaarlijks neemt het aantal deelnemers aan de optocht toe. Ook het publiek weet steeds meer de optocht te vinden en geniet van de mooie creaties. Deelnemers uit andere plaatsen in Lingewaard zijn van harte welkom. De optocht in Doornenburg is namelijk de eerste in Lingewaard tijdens het carnavalsweekend. Dit is een mooie gelegenheid om je wagen, je idee alvast uit te proberen tijdens deze ‘try-out optocht’. Alle deelnemers aan de optocht ontvangen bij het afhalen van het startnummer ook nog eens startgeld.

De start van de optocht is op het mooie, vernieuwde plein voor het Schuttersgebouw. De prijsuitreiking van de optocht vindt plaats tijdens de Alaafterparty in het Schuttersgebouw.

Inschrijven voor deelname aan de optocht is gratis en kan op de site www.carnavaldoornenburg.nl of stuur een e-mail naar optocht@carnavaldoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*