Pumptrack Disco avond op 3 november

** PERSBERICHT **

 

Op 3 november gaan we Doornenburg op z’n kop zetten met een onvergetelijke discoavond op de pumptrack!

Dit geweldige evenement wordt georganiseerd door Speeltuinvereniging Doornenburg, Sportdorp Doornenburg en Het Transferpunt Sport en wordt mede mogelijke gemaakt door de Dorpendeal.

Alle kinderen uit Doornenburg zijn welkom deze avond!

Stel je voor: je kunt in de avond met de vetste beats, die worden verzorgd door onze DJ, je trucs laten zien op de pumptrack! Het wordt een vette avond voor alle kinderen uit Doornenburg. Voor de jongste kinderen tot en met 8 jaar begint het feest om 18:00 uur en duurt het tot 19:00 uur. Voor de iets oudere kinderen vanaf 9 jaar begint het plezier om 19:15 uur en gaat door tot 21:00 uur.

Veiligheid is van het grootste belang, dus denk aan je bescherming. Zorg ervoor dat je sowieso een helm draagt, daarnaast is het aangeraden om ook andere bescherming mee te nemen voor een stijlvolle en veilige rit. Neem je eigen BMX, step, skeelers of skateboard mee en laat je creativiteit het werk doen op de pumptrack! Naast het opwindende pumptrackplezier kun je meedoen aan andere leuke activiteiten zoals stoelendans en limbo. De avond staat bol van plezier voor iedereen!

Wil je deelnemen? Schrijf je dan in via de volgende link: https://forms.office.com/e/6qqVLmqgct of stuur een e-mail naar het volgende e-mailadres: pumptrackdoornenburg@gmail.com 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*