“Together On Stage”: 2 muziekverenigingen voor 1 prijs!

** PERSBERICHT **

 

Harmonie St. Caecilia Doornenburg en Harmonie St. Caecilia Gendt gaan een unieke samenwerking aan onder de noemer “Together on stage”.

Deze samenwerking bestaat uit een tweetal concerten die plaatsvinden op zaterdag 18 november en zaterdag 2 december. Op 18 november vormen de orkesten van beide verenigingen één groot orkest en verzorgen zij een muzikaal concert. Op 2 december wordt er in eenzelfde samenwerking een concert verzorgd door de beide slagwerkgroepen.

Vanaf vandaag kunt u entreekaarten kopen voor deze unieke, muzikale avonden. Entreekaarten voor één avond kosten EUR 7,50 per stuk. Daarnaast is het mogelijk om voor EUR 12,50 een passe-partout aan te schaffen waarmee u toegang heeft tot beide concerten.

Entreekaarten zijn in Doornenburg te koop bij Bakkerij van Kol en Ontmoetingscentrum Doornenburg. In Gendt zijn deze te koop bij WijnZinnig Gendt , The Read Shop Viergever en @HaHaarstudio Simone Gendt.

Ook kunnen entreekaarten worden besteld via tickets@harmoniedoornenburg.nl.

harmonie-together

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*