SWL organiseert bijeenkomsten ‘kinderen en verslaving’

Voel je gesteund door andere ouders van kinderen met een (mogelijke) verslaving

** PERSBERICHT **Het gebruik van middelen zoals vapen en alcohol, veelvuldig gamen en 24/7 actief zijn op social media is bij jongeren heel gewoon. Sommige jongeren lopen het risico verslaafd te raken.

En als ouder is het een enorme last als het jouw kind is, dat mogelijk een verslaving heeft. Want: hoe weet ik zeker dat mijn kind een verslaving heeft?. En hoe handel je dan als ouder? Voor ouders die met bovenstaande vragen zitten, is er een speciale steungroep opgericht.

Bij lotgenoten kun je begrip, erkenning en steun vinden. Daarom organiseert Stichting Welzijn Lingewaard ook in het najaar weer bijeenkomsten van de steungroep voor ouders van kinderen met een verslaving.

Wanneer?

Woensdagen 13 september, 11 oktober, 15 november en 13 december

Hoe laat?

van 19.30-21.00 uur

Waar?

Cuperstraat 9, Bemmel


Deel ervaringen met andere ouders en hoor hoe zij omgaan met het verslavingsgedrag van hun kind.

De avonden worden begeleid door twee moeders die zelf ervaring hebben met een kind met een verslaving. Er zijn geen professionals aanwezig en alles wat er gezegd wordt in de groep, blijft binnen de groep.

Info en aanmelding: k.dielessen@swlingewaard.nl of bel/app Kaya Dielessen: 06 13 96 65 41.

Ook zal dit najaar opnieuw een algemene info avond over verslaving en het puberbrein plaatsvinden. Voor meer info hierover kun je ook contact opnemen met Kaya Dielessen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*