Muziekpodium kasteel krijgt vervolg

De succesvolle seizoensafsluiting van het Muziekpodium in kasteel Doornenburg krijgt vervolg

** PERSBERICHT ** 

 

Het Internationale Studentenmuziekfestival Kleef verzorgde op 19, 20 en 22 juli de jaarlijks terugkerende reeks concerten in de regio.

In samenwerking met de muziekcommissie van kasteel Doornenburg konden drie jonge talentvolle pianisten podiumervaring opdoen in de sfeervolle en druk bezochte ridderzaal. Er waren lovende reacties van het publiek en veel enthousiasme bij de muzikanten. Dat vraagt om meer, want waar vind je zo’n unieke plek om je talenten te etaleren.

Voor het komend seizoen heeft de muziekcommissie opnieuw een prachtig en afwisselend programma samengesteld. Iedere maand is er een optreden in het weekend en soms ook op de donderdagavonden; afwisselend klassiek, pop, jazz, of wereldmuziek, voor verschillende doelgroepen.

Er komen aankondigingen in het Gemeentenieuws, de Doornenburger en op centrale plekken liggen folders, flyers en posters. Voor verdere informatie kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van kasteel Doornenburg: cultuur@kasteeldoornenburg.nl.

De reeks concerten start op zaterdagavond 30 september met een optreden van de bevlogen zangeres Yvonne Weijers die met haar warme doorleefde stem de gedichten van Elly de Waard vertolkt, begeleid door piano, sax en contrabas.

U bent van harte welkom

De muziekcommissie van kasteel Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*