Gezocht: Trouwfoto’s op Kasteel Doornenburg

** PERSBERICHT **

 

Een oproep voor bruidsparen die op hun mooiste dag op Kasteel Doornenburg waren.

Voor een tijdelijke tentoonstelling in de zomer van 2024 zijn we op zoek naar trouwfoto’s die de afgelopen 55 jaar zijn gemaakt op het kasteel. Staat Kasteel Doornenburg op uw trouwfoto en wilt u deze laten zien in een fototentoonstelling in de hoofdburcht? Leen dan uw mooiste trouwfoto aan ons uit.

U kunt de foto inleveren, met of zonder lijst, tijdens de openingstijden van het kasteel in de kasteelwinkel in de boerderij. De openingstijden zijn de komende weken: zondag 24 maart en zondag 31 maart, maandag 1 april, zaterdag 6 april en zondag 7 april tussen 11.00 en 16.00.

Digitale of gescande foto’s (minimaal 2 MB) kunt u mailen aan pr@kasteeldoornenburg.nl. Graag met vermelding van de naam van het bruidspaar, de trouwdatum en eventueel een mooie herinnering of anekdote: “Het bruidsboeket werd opgegeten door de geiten, het witte paard sloeg op hol of het neefje wilde het touw van de klok van de kapel niet loslaten.

Als dank voor uw medewerking ontvangt u een boekje over de geschiedenis van Kasteel Doornenburg. De foto krijgt u na de tentoonstelling terug. In de tentoonstelling brengen we de historie van trouwen in de middeleeuwen samen met een overzichtsbeeld van trouwen in de 20e en 21e eeuw en de verhalen die daarbij horen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*