Vrienden organiseren BramSlam Tennistoernooi

Bram van de Bramburgers. Wie kent hem niet?

De inmiddels landelijk bekende Bram lijdt aan ALS en doet er van alles aan om geld te genereren voor onderzoek tegen deze vreselijke ziekte.

Vrienden van Bram (“Le Quatre J”) helpen hem daarbij en organiseren samen met Tennisclub Doornenburg op maandag 1 april (Tweede Paasdag) een tennistoernooi! Het BramSlam Bramburger Tennistoernooi! “Een eendaags toernooi waarbij je een paar korte dubbelpartijen speelt, waar heerlijke Bramburgers te koop zijn en waar je natuurlijk kan genieten van een drankje. En dat alles voor het goede doel, want de volledige opbrengst komt geheel ten goede aan de Stichting ALS“.

Deelname kost € 20,00 en inschrijven en meer info is te vinden via: www.coritas.nl/bramslam

Naast tennissen voor het goede doel organiseert de vriendengroep nog méér. De vier J’s doen op 13 juni 2024 mee aan de Tour du ALS samen met team ‘AlLeS voor Bram’. Samen proberen ze om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS.

Dus wil je gezellig tennissen en Bram en zijn makkers steunen voor de Tour du ALS, schrijf je dan snel in om mee te doen.

Heb je geen zin om te tennissen, kom dan aanmoedigen! Publiek is meer dan welkom om te kijken naar spannende tenniswedstrijden, Bramburgers te eten en een lekker drankje te drinken. Het beloofd een leuke dag te worden!

1 Comment

  1. Bram wat een geweldige vriendenploeg heb jij .Ik heb genoten van het hele gezellige toernooi. Bram en familie en vrienden bedankt voor deze dag.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*