Kunstcollectief Gelderse Poort

Het enige voordeel van een druilerige, regenachtige zomer is dat vakantievierders hun vertier massaal in Nederland gaan zoeken.

Misschien is dit dan een leuke tip: het Kunstcollectief Gelderse Poort!

Ekkes schooljuffen dan maar: “Verbinden tussen Kunst, Cultuur en Natuur. Dat is waar Kunstcollectief Gelderse Poort voor staat. Kunstenaars en expositielocaties die zich daarin kunnen vinden zijn van harte welkom om zich bij ons aan te sluiten.

We zoeken die verbinding in een jaarlijkse Kunst- en Cultuurroute in de prachtige Gelderse Poort. Deze kunstroute vindt ieder jaar plaats in het 2e weekend van september. Er worden 3 mooie routes uitgestippeld, op elke oever één. Deze routes overlappen elkaar als je de rivier of het Pannerdens Kanaal oversteekt.

Daarnaast worden er vanuit Kunstcollectief Gelderse Poort inspiratiebijeenkomsten georganiseerd om de kunstenaars een mooi netwerk aan te bieden. Onderlinge samenwerking, het uitwisselen van ideeën en kennis, maar ook het inspireren van elkaar, vinden wij belangrijk en worden door ons gefaciliteerd”, aldus de website.

Eén van de aangesloten kunstenaars is Annette Lentjes uit Doornenburg. LuisterT naar haar bijdrage aan dit collectief. FILMPJE!

Meer info staat HIERO

bron filmpje: Fons Sluiter

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*